Personlig baggrund:

Jeg er en mand fra 1966. Jeg er født i Jylland, men opvokset i en lille by på Lolland. Min interesse for computere har jeg altid haft. Det hele startede med en Phillips Videopack G7000 (tv-spil), der siden blev udskiftet med en Commodore 64, derefter Commodore Amiga 500, og så en Commodore Amiga 1000. Så kom endelig tiden hvor PC blev tilgængelig for alm. mennesker. Jeg blev meget interesseret i hvordan computeren var opbygget og hvordan programmerne fungerede. Derfor har jeg ikke selv haft de store problemer med at fejlfinde/opgradere min egen computer. Siden der begyndte jeg at hjælpe familie og venner med deres. Computere var "kun" en fritidsinteresse, så jeg havde jo en hverdag ved siden af.

Jeg startede i 1984 med at gå i lære som anlægsgartner, og har siden været ansat i det samme firma. Der har jeg arbejdet med stort set alle forskellige opgaver man kan komme ud for som anlægsgartner. Flisebelægninger, naturstensbelægninger, støttemure af forskellig art, trapper, anlægning af græsplæner og bede, plantning, beskæring og fældning.

Og med mere end 20 års erfaring i anlægsgartneri, er jeg ikke meget for at slippe det helt. Derfor har jeg startet de to meget forskellige firma-dele.